Hur påverkar en ThEDA hjärtat?

Har du nånsin funderat över hur en thorakal EDA påverkar hjärtfunktionen? I den här nederländska studien så monitorerade man vad som hände med högerkammarens funktion när en av lungartärerna klampades i samband med lungresektion. Artikeln är ett bra sätt att lära sig mer om regleringen av hjärtfunktionen i allmänhet och hur man bör tänka om man ska söva en hjärtsjuk patient för en lungresektion i synnerhet. Läs hela artikeln här:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.